Aan de slag als Assemblage Medewerker in Utrecht

Als Assemblage Medewerker ben jij verantwoordelijk voor het maken van testritten, het controleren van de fietsen en het in elkaar zetten ervan. Als er een probleem is, overleg jij dit met de reparatieafdeling en zorg jij ervoor dat het opgelost wordt. Jij doet dit nauwkeurig en zorgvuldig. Ook zorg je ervoor dat je werkplek schoon en opgeruimd is en denk je mee aan oplossingen voor knelpunten. Een uitdagende en afwisselende baan!

Utrecht

€2400 – €2800 per maand

Wat krijg je terug voor je inzet?

  • Werken in een groeiend bedrijf met een open werksfeer;
  • Een salaris tussen de €2400 en €2800 per maand;
  • Reiskostenvergoeding en een pensioenregeling;
  • Een mooie korting op de producten;
  • Er wordt geïnvesteerd in studie en opleidingsmogelijkheden als je dit leuk vindt;
  • Niet te vergeten, leuke borrels en uitjes!

Wij zijn op zoek naar jou wanneer jij…

  • MBO werk- en denkniveau hebt;
  • Technisch ingesteld bent;
  • Zorgvuldig kan werken;
  • Kwaliteit- en resultaatgericht bent.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een van de grootste e-bike verkopers van Nederland! Zij hebben tien verschillende fysieke winkels en ook online groeien ze hard. De ambitie is om de grootste on- en offline verkoper van fietsen te worden. Door de groei in de vraag naar elektrische fietsen, groeit het bedrijf hard en zijn zij op zoek naar leuke nieuwe collega’s. Het bedrijf heeft goede secundaire arbeidsvoorwaarden en goede ontwikkelingsmogelijkheden met bijvoorbeeld studies of opleidingen die je kan volgen. Ook niet geheel onbelangrijk, ze verzorgen ook leuke borrels en uitjes!

De sollicitatieprocedure

We verwelkomen enthousiaste en gekwalificeerde kandidaten om te solliciteren op onze vacatures. Ons selectieproces is zorgvuldig en transparant om de beste match voor ons team te vinden. Lees hieronder meer over de stappen in onze sollicitatieprocedure.

1. Solliciteer

2. Reactie

3. Kennismaking

4. Sollicitatie

5.

Handen
uit de
mouwen

Deel deze vacature

Andere vacatures

Productie Medewerker in Beverwijk

Als Productie Medewerker zorg jij er samen met je team voor dat er prachtige E-Bikes in elkaar worden gezet. Je gaat aan de slag in een gezellig werksfeer met leuke collega´s. Het is belangrijk dat er secuur gewerkt wordt vanuit een plan en dat dit ook in een snel tempo gebeurt. Bij deze functie krijg je een goed overzicht over hoe het er in de technische kant van een bedrijf aan toe gaat en daarnaast kun je ook veel leren.

Beverwijk

Full-time

€14.14 - €15 per week

Logistiek Medewerker in Uitgeest

Als Logistiek Medewerker heb je een afwisselende functie. Jij neemt namelijk inkomende goederen in ontvangst, controleert deze, zet deze in het systeem en zorgt ervoor dat ze op de juiste plaats neergezet worden in het magazijn. Ook houd je je bezig met uitgaande goederen: deze controleer je, maak je verzendklaar en meld je bij de vervoerder aan. Verder houd je je bezig met voorraadbeheer, doe je mee met periodieke tellingen en help je me om het voorraadniveau te optimaliseren. Geen dag is hetzelfde dus!

Uitgeest

Full-time

€2600 - €3000 per maand

Magazijn Medewerker in Alphen aan den Rijn

Als Magazijn Medewerker ben je verantwoordelijk voor diverse logistieke taken om ervoor te zorgen dat onze klanten hun kasten op maat ontvangen. We zoeken iemand die georganiseerd is en goed kan omgaan met verschillende taken. Jij weet het overzicht te bewaren en bent flexibel inzetbaar. Je werkt zelfstandig, maar vraagt om hulp wanneer dat nodig is.
Jouw taken in een notendop:
Scannen van alle onderdelen voor uitlevering transporteur;
Transport orders in de juiste blokken plaatsen en controleren;
Compleet maken van alle orders van transport en uitgaande kasten;
Laden van het transport;
Coördineren van interne logistieke bewegingen;
Uitladen van inkomende goederen;
Bijhouden van goederen in- en uitgaand;
Bestellen van voorraad spullen.

Ter Aar

Full-time

€2600 - €3000 per maand

Schrijf je in voor een job alerter

Aanmelden

Job Alert

Close icon

category

locatie

dienstverband